1401/3/12 پنجشنبه
روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز قرچک - ورامین خبر داد
برگزاری آزمون های پایان نیمسال دوم 1400-1401 بصورت حضوری در دانشگاه پیام نور مرکز قرچک - ورامین

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز قرچک - ورامین، آزمون های پایان نیمسال دوم 1401-1400 دانشگاه پیام نور از تاریخ چهارشنبه یازدهم خردادماه در محل ساختمان آموزشی دانشگاه و به صورت کاملأ حضوری برگزار می گردد.
     این دوره از آزمون های پایان ترم با تأکید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور، پس از پشت سرنهادن دوره همه گیری و شیوع خطرناک بیماری کرونا که برگزاری آزمون های حضوری را دچار وقفه ای دو ساله نمود، با حضور دانشجویان و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی برگزار میگردد.
    همچنین لازم بذکر است در امر برگزاری آزمون های پایان نیمسال ، تمامی عوامل اجرایی و کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز قرچک - ورامین با جدیت و تلاش خستگی ناپذیر، با نهایت دقت در سلامت برگزاری آزمون های این دوره ، نقشی برجسته در پیشبرد اهداف آموزشی دانشگاه پیام نور بر عهده دارند.