1403/2/17 دوشنبه
روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز قرچک - ورامین خبر داد
برگزاری مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه پیام نور مرکز قرچک-ورامین

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز قرچک-ورامین ، مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید مرکز با حضور تعدادی از نودانشجویان همراه با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین علیزاده؛ نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری و مدیریت فرهنگی دانشگاه برگزار گردید.
    حجت الاسلام علیزاده در این مراسم ضمن خوش آمدگویی و آرزوی موفقیت برای ورودی های جدید دانشگاه پیام نور، تحصیل همراه با تهذیب را مهمترین عامل موفقیت دانشجوی تراز انقلاب اسلامی برشمرد و افزود: تربیت دانشجوی تراز انقلاب و ایران اسلامی که مزین به صفات برجسته اخلاقی باشد، از رسالت های مهم دانشگاه پیام نور است.
    ایشان همچنین در ادامه از تمامی نودانشجویان جهت حضور فعال در کانون های فرهنگی و انجمن های دانشجویی دعوت به عمل آورد.