1403/1/26 یکشنبه
روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز قرچک - ورامین خبر داد
دیدار نوروزی رییس دانشگاه پیام نور با امام جمعه و نماینده ولی فقیه در شهرستان قرچک

دیدار رییس دانشگاه پیام نور مرکز قرچک-ورامین با امام جمعه و نماینده ولی فقیه در شهرستان قرچک

دکتر یزدانی؛ رییس دانشگاه پیام نور، حجت الاسلام علیزاده؛ نماینده دفتر نهاد رهبری و مدیر فرهنگی و صادق شیرکوند؛ مدیر روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز قرچک-ورامین بمناسبت فرا رسیدن سال جدید با حجت الاسلام اسماعیلی امام جمعه شهرستان قرچک دیدار کردند.

امام جمعه قرچک: دانشگاه محل تعلیم و تربیت است، نقطه که میشود به احسن وجه امر امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه رواج داد از محیط دانشگاه است.

رییس دانشگاه پیام نور: اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه قطعا موضوع حجاب و عفاف همچنین امر به معروف و نهی از منکر است، بصورت جدی تمامی معاونت ها نسبت به این موضوع با جدیت تلاش میکنند.