1403/1/2 پنجشنبه
بمناسبت فرارسیدن نوروز و آغاز سال ۱۴۰۳ شمسی
متن پیام دکتر یزدانی؛ ریاست دانشگاه پیام نور مرکز قرچک-ورامین بمناسبت آغاز سال جدید

متن پیام تبریک دکتر یزدانی؛ رییس دانشگاه پیام نور مرکز قرچک-ورامین بمناسبت فرارسیدن نوروز باستانی:

بسم الله الرحمن الرحیم

یا مقلّب الْقلوب و الْأبْصار یا مدبّر اللّیْل و النّهار یا محوّل الْحوْل و الْأحْوال حوّلْ حالنا إلی أحْسن الْحال

حلول سال نو و بهار طبیعت را به تمامی دانشگاهیان عزیز تبریک و شادباش می‌گویم.

بهار، تجلی قدرت لایزال الهی و فرصتی برای نو شدن و تحول است. در این ایام فرخنده که مقارن با ماه مبارک رمضان میباشد، امیدواریم که با استعانت از خداوند متعال و یاری اساتیدگرامی، دانشجویان عزیز و کارکنان پرتلاش دانشگاه پیام نور مرکز قرچک-ورامین ، شاهد تحولات مثبت و گام‌های بلندی در مسیر پیشرفت و سعادت میهن اسلامی باشیم و این همه از مسیر نیل به اهداف والای علمی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور که رسالتی عظیم در پیشرفت علمی کشور دارد، میگذرد.
پاینده و شادکام باشید

حمید یزدانی