1402/11/18 چهارشنبه
به مناسبت فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد
مراسم گرامیداشت چهل و پنجمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و همچنین جشن مبعث پیامبر اعظم حضرت محمد مصطفی (ص) در دانشگاه پیام نور مرکز قرچک - ورامین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز قرچک-ورامین، مراسم گرامیداشت چهل و پنجمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و همچنین جشن مبعث پیامبر اعظم حضرت محمد مصطفی (ص) با حضور دکتر یزدانی؛ ریاست دانشگاه ، حجت الاسلام والمسلمین علیزاده؛ مدیریت فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین بطحایی؛ عضو محترم علمی و کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز قرچک-ورامین در نمازخانه دانشگاه برگزار شد.
      در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین علیزاده؛ نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در مرکز قرچک-ورامین ضمن بیان آیات و روایات در مدح و ثنای پیامبر خاتم (ص) و بخصوص سجایا و مکارم اخلاقی آن حضرت، مطالعه سیره زندگانی ایشان و تلاش در جهت پیمودن مسیر زندگی بر اساس الگوی معنوی و شخصیتی آن حضرت را تنها راه تکامل بیان نمود. ایشان در ادامه پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی (ره) را معجزه قرن خواند و با بیان گفتارهای بزرگان سیاسی جهان در دوران معاصر در خصوص ابعاد شخصیتی حضرت امام، ایشان را نمونه یک انسان تربیت یافته در مکتب پیامبر اکرم (ص) و رهبری بی بدیل در جریان پیروزی انقلاب و نیز الگویی جهانی برای تمامی انقلاب ها و جریانهای سیاسی تحول خواه در عرصه جهانی برشمرد.