كوچك يا بزرگ كردن بخش :.
1392/7/20 شنبه آموزش : اطلاعيه وام دانشجويي نيمسال اول 93-92
قابل توجه دانشجويان كارشناسي ورودي هاي نيمسال اول 90-89 به بعد و كارشناسي ارشد نيمسال اول 91 به بعد.
دانشجويان متقاضي وام دانشجويي نيمسال اول 93-92 تا تاريخ 25/07/92 با مطالعه شرايط وام در صورت استفاده از آن به تكميل فرم و ارائه مدارك به امور دانشجويي، ساختمان آموزشي طبقه دوم (كلاس 202 سابق) مراجعه فرمايند.

شرايط و مدارك به وام شهريه نيمسال اول 93-92 :
* مبلغ وام پرداختي از مبلغ شهريه دانشجو در نيمسال دوم 93-92 كسر خواهد شد.
* وام به ورودي هاي (كارشناسي) نيمسال اول 90-89 (بهمن) به بعد و (كارشناسي ارشد) نيمسال اول (مهر) 91 به بعد تعلق مي گيرد.
* بازپرداخت وام هاي دريافتي 9 ماه پس از فارغ التحصيلي و در اقساط حداكثر 60 ماهه مي باشد.

مدارك مورد نياز جهت درخواست وام شهريه براي اولين بار:

1- ارائه پرينت انتخاب واحد نيمسال اول 93-92 (معدل ترم قبل دانشجو نبايد زير 12 باشد.)
2- تكميل نمودن كليه موارد فرم درخواست وام شهريه بطور كامل (فرم شماره 8)
3- تصوير كليه صفحات شناسنامه وام گيرنده
4- تصوير كارت دانشجويي
5- تصوير كارت ملي (پشت و رو)
6- تصوير كليه صفحات شناسنامه ضامن
7-اصل سند محضري ( تكميل نمودن بدون هرگونه خط خوردگي توسط محضر دقيقا طبق موارد خواسته شده در نمونه فرم شماره 3)
8- تصوير آخرين حكم كارگزيني ضامن

مدارك مورد نياز وام شهريه براي دومين بار و بيشتر:
1- ارائه پرينت انتخاب واحد نيمسال اول 93-92 (معدل دانشجو نبايد در ترم گذشته زير 12 باشد)
2- تكميل نمودن كليه موارد فرم در خواست وام شهريه بطور كامل (فرم شماره 8)
3- تصوير كارت دانشجويي

نكته بسيار مهم!
طبق بخشنامه صادره از صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم تحقيقات و فناوري ضامن بايد كارمند رسمي، پيماني مشغول به كار دولت باشد و ارائه حكم كارگزيني ضامن الزامي است، كارمندان رسمي بازنشسته دولت با ارائه نامه كسر پرداخت حقوق مي توانند به عنوان ضامن معرفي شوند.
ضامن قراردادي و قرارداد دائم و نيز اشتغال طبق قانون كار قابل قبول نمي باشد.

*زمان تحويل مدارك به امور دانشجويي تا تاريخ 25/07/92 مي باشد.
با توجه به افزايش تقاضاي وام شهريه در نيمسال 93-92 ،‌تحويل مدارك به امور دانشجويي به منزله دريافت قطعي وام نمي باشد.

امور دانشجويي
فايلها