ارتباط با صنعت
1400/9/22 دوشنبه
روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز قرچک-ورامین اعلام کرد
عضویت مجموعه آزمایشگاه‌های دانشگاه پیام نور مرکز قرچک-ورامین در شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز قرچک - ورامین، مجموعه آزمایشگاه های دانشگاه پیام نور این مرکز با پیگیری و تلاش های صورت گرفته از طرف دکتر راهداری؛ ریاست دانشگاه و مدیر آزمایشگاههای مرکز، به عضویت شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبری معاونت علمی ریاست جمهوری درآمد.

مهندس رحمانی؛ مدیر آزمایشگاه های دانشگاه پیام نور مرکز قرچک – ورامین، بهبود کیفی و افزایش کمی خدمات آزمایشگاهی در حوزه های فناوری های راهبردی، تسهیل در دسترسی پژوهشگران و صنایع به خدمات آزمایشگاهی، جمع آوری اطلاعات جامع در خصوص تعداد و انواع تجهیزات آزمایشگاهی و نیز پراکندگی آن در سطح کشور (با هدف نیازسنجی صحیح برای توسعه توان آزمایشگاهی کشور)، ارتقای دانش فنی کارشناسان آزمایشگاهی ، استاندارد سازی فعالیت های آزمایشگاهی و ارائه خدمات با نتایج قابل اعتماد و نیز کمک به تکمیل توانمندی های آزمایشگاهی مراکز عضو در راستای نیازهای کشور، بعنوان اصلی ترین اهداف راه اندازی شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری دانست و این رویداد را نقطه عطفی در تاریخ علمی و پژوهشی دانشگاه پیام نور مرکز ورامین قلمداد کرد
    وی همچنین هدف از عضویت مجموعه آزمایشگاه های دانشگاه پیام نور مرکز قرچک - ورامین در این شبکه گسترده و راهبری را بهره مندی صنایع و مجموعه های تولیدی از توان آزمایشگاهی، علمی و پژوهشی دانشگاه پیام نور در جهت پیشرفت بیش از پیش تولیدی و صنعتی منطقه و تعامل مؤثر و سازنده دانشگاه با بخش های مولد و صنعتی جامعه بیان داشت.
   دانشگاه پیام نور مرکز قرچک – ورامین در راستای تحقق اهداف متعالی آموزشی کشور و در مسیر ارتباط با صنایع ، آماده همکاری با متولیان صنعت و بخصوص اداره محترم صنعت،معدن و تجارت شهرستان های ورامین و قرچک میباشد و در همین زمینه با برگزاری نشست های مشترک با صنعتگران و تشکیل کارگروه های تخصصی با مجموعه های تولیدی و شهرک های صنعتی گام های مهمی در جهت نیل به این اهداف برداشته است.

متقاضیان بهره مندی از خدمات علمی، پژوهشی، فنی و مهندسی جهت ارتباط با شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری می توانند از طریق آدرس الکترونیکی www.labsnet.ir   اقدام نمایند.