1399/10/3 چهارشنبه
اطلاعیه شماره یک- آزمون های پایان ترم
آزمون های پایان نیمسال اول 1399-1400 ، لازم است جهت شرکت در آزمون‌ها به نکات زیر دقت فرمائید

اطلاعیه شماره یک- آزمون های پایان ترم

آزمون های پایان نیمسال اول 1399-1400 ، لازم است جهت شرکت در آزمون‌ها به نکات زیر دقت فرمائید
دانشجویان عزیز با توجه به آغاز آزمون های پایان نیمسال اول 1399-1400، لازم است جهت شرکت در آزمون‌ها به نکات زیر دقت فرمائید

◀️پیش از آزمون:
- گزارش_۴۲۸ (کارت آزمون) را جهت اطلاع از تاریخ آزمون‌ها دریافت نمایید. با توجه به تغییر تاریخ ازمون برخی دروس اخذ این گزارش ضروری است.
( دریافت این گزارش مستلزم تسویه #شهریه می‌باشد)
۲. از سلامت سیستم کامپیوتر، گوشی و حجم اینترنت خود اطمینان حاصل نمایید تا در طی اجرای آزمون با مشکل مواجه نشوید.
#توصیه می شود در ایام امتحانات اینترنت پشتیبان در نظر گرفته شود. (مثلا wifi و اینترنت گوشی)
◀️ نحوه #ارتباط_با_اساتید:
در کلاس‌های الکترونیکی، تالار اعلانات سامانه lms، پورتال و یا شبکه های اجتماعی مراکز و واحدها اعلام شده است.
🔺نکته ۱:جهت مشاهده راه ارتباط با اساتید در سامانه lms #فقط از ساعت ۲۱ الی ۶ صبح به سامانه مراجعه نمایید.
🔺نکته۲ : جهت مدیریت ترافیک و برگزاری آزمون‌ها بدون اشکال از ورود به سامانه های آزمون در غیر از ساعت فوق جدا #خودداری فرمایید.
هچنین میتوانید با مراجعه به پورتال دانشگاه، قسمت امتحانات #خبر_ارزشیابی پایان ترم را مشاهده و فایل اکسل شیوه ارزشیابی را دریافت نمایید.
◀️نحوه برگزاری آزمون دروس #عملی در شبکه های مجازی و پورتال مراکز و واحدها اطلاع رسانی شده است.
💻بسترهای برگزاری آزمون:
 امتحانات طبق نظر و اعلام قبلی استاد در سامانه‌های زیر برگزار می شود:
- آزمون #دروس_تخصصی در سامانه پیام من و lms استانی
-آزمون #دروس_عمومی در سامانه سنجش دانشگاه
۷.۱- #پیام_من : pm.pnu.ac.ir
با نرم افزار مخصوص اندروید، ios و همچنین به صورت تحت وب قابل استفاده است.
پسورد : کد ملی با صفر ابتدایی
۷.۲- سامانه آموزش مجازی lms#
Lms.tpnu.ac.ir
فایل راهنما و نرم افزار های مورد نیاز در صفحه ابتدایی قرار دارد.
🔹ورود به سامانه را بزنید
🔹رشته خود را انتخاب کنید اگر نبود سایر رشته ها را انتخاب کنید
🔹دروس عمومی در قسمت عمومی قرار دارد
پسورد: کد ملی بدون صفر ابتدایی
پس از ورود به صفحه کاربری، زمان امتحانات از منوی سمت چپ در رویداد‌های نزدیک قابل مشاهده است.
۷.۳-سایت #سنجش دانشگاه
Sanjesh.pnu.ac.ir
پسورد : کد ملی با صفر ابتدایی

آخرین اخبار و اطلاعیه های آزمون‌های پایان ترم را از راه‌های زیر دنبال نمایید:
راه های اطلاع رسانی ما

🔸سامانه ارسال درخواست (تیکت)
Srm.tpnu.sc.ir
سوالات و درخواست های آموزشی خود را از طریق srm# برای کارشناس مرکز ارسال نمایید، در اولین فرصت پاسخ شما ارسال می‌شود.