آموزش
1402/10/17 یکشنبه
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور خبر داد:
آغاز انتخاب واحد نیمسال دوم دانشجویان دانشگاه از امروز

دیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور از آغاز انتخاب واحد نیمسال دوم 1402-1403 دانشجویان دانشگاه خبر داد.

محسن حیدری مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور با اعلام این خبر اظهار داشت: دانشجویان دانشگاه پیام نور از امروز 17 دی لغایت 27 دی ماه فرصت دارند با مراجعه به سامانه گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir از مسیر ثبت نام------> عملیات ثبت نام ------>ثبت نام اصلی، نسبت به انتخاب واحد مورد نظر خود اقدام کنند.

وی همچنین تصریح کرد: دانشجویان برای انتخاب واحد باید شهریه ثابت خود را پرداخت کنند تا امکان انتخاب واحد برای آنها فراهم شود.

حیدری درباره زمان ارائه درخواست مهمان نیز گفت: دانشجویان از 4 لغایت 25 دی ماه فرصت دارند نسبت به ثبت درخواست مهمان اقدام کنند.

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه همچنین افزود: دانشجویانی که تمایل به تغییر رشته دارند تا 25 بهمن فرصت دارند که درخواست خود را برای تغییر رشته ارائه دهند.