همایشها
1399/11/13 دوشنبه
به مناسبت سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی برگزار شد
با آغاز ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، نشست علمی پژوهشی نقش سازنده دانشگاه در جامعه برگزار گردید.

دانشگاه پیام نور مرکز قرچک – ورامین به مناسبت فرارسیدن دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی برگزار کرد :

نشست علمی پژوهشی " نقش سازنده دانشگاه در جامعه "

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز قرچک – ورامین، به مناسبت فرارسیدن ایام ا... دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، نشست علمی پژوهشی " نقش سازنده دانشگاه در جامعه اسلامی" با حضور حجت الاسلام والمسلمین اسماعیلی؛ امام جمعه شهرستان قرچک، مهندس خطیبی؛ فرماندار ، دکتر خدایی راد؛ معاون سیاسی اجتماعی فرماندار، دکتر راهداری؛ ریاست دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین علیزاده؛ مدیریت فرهنگی و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور مرکز ورامین، تعدادی از مدیران اجرایی شهرستان، اعضای علمی مرکز و مدیران مجموعه شهرک صنعتی عباس آباد در دانشگاه پیام نور مرکز قرچک – ورامین برگزار گردید.

در بخش ابتدایی این مراسم و پس از تلاوت آیات کلام ا... مجید و سرود ملی جمهوری اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین علیزاده و دکتر راهداری طی بیاناتی ، ضمن عرض خیرمقدم و خوش آمدگویی به مدعوین، با بیان اهداف متعالی انقلاب اسلامی، ارتباط دانشگاه با صنعت را محور پیشرفت و خودکفایی کشور برشمرده و بر تلاش و جدیت بیش از پیش دانشگاه پیام نور مرکز قرچک – ورامین در جهت ارتباط با شهرک های صنعتی منطقه و مشارکت فعالانه در پیشبرد طرح های مطالعاتی و پژوهشی مجموعه های صنعتی تأکید نمودند.
    در ادامه این مراسم حجت الاسلام والمسلمین اسماعیلی ؛ نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه شهرستان قرچک نیز ضمن تشکر و قدردانی از عزم ایجاد شده و تلاش دانشگاه پیام نور در جهت ارتباط بیش از گذشته با مجموعه های صنعتی، هدف اساسی و اولویت انقلاب اسلامی در زمینه اقتصادی و علمی را قطع وابستگی به بیگانگان برشمرده و افزودند : امروزه تمام تلاش دشمنان قطع زنجیره علمی کشور و کاستن از سرعت پیشرفت علمی و فناوری دانشمندان و صنعتگران ایران اسلامی است که با تلاش دانشگاه ها، اساتید، دانشجویان و مسئولین علمی کشور در زمینه همکاری و تعامل با مجموعه های صنعتی ، یقینأ این تلاش دشمنان نیز به شکست خواهد انجامید و طبق فرمایشات و تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی، پیشرفت علمی و جهش تولیدی راه برون رفت کشور از مشکلات و خنثی سازی تحریم های ظالمانه خواهد بود.