1399/11/29 چهارشنبه
پیگیری درخواست های آموزشی از طریق الکترونیکی
با توجه به شیوع نوع جهش یافته ویروس کرونا، خواهشمند است ترددهای خود را به دانشگاه به حداقل برسانید

🔴 #مهم_فوری

قابل توجه دانشجویان ارجمند
با سلام و احترام
ضمن آرزوی سلامتی برای همه عزیزان از درگاه خداوند متعال، بدینوسیله به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند با توجه به راه اندازی سامانه های الکترونیکی ثبت درخواست دانشجویان (srm) و پیشخوان خدمت (سیستم گلستان) در زمینه پاسخگویی آنلاین و الکترونیکی بدون نیاز به حضور دانشجو ، در جهت پاسخگویی موثر و سریع به نیازهای آموزشی دانشجویان، خواهشمند است در ایامی که شیوع نوع جهش یافته ویروس کرونا در کشور عزیزمان شدت یافته، حتی المقدور از تردد به دانشگاه اجتناب نموده و درخواست های خود را از طریق سامانه های فوق الذکر پیگیری فرمایید.

همکاران ما در دانشگاه پیام نور مرکز قرچک-ورامین، همواره و در اسرع وقت پاسخگوی درخواست های الکترونیکی شما عزیزان می باشند.

در سایه خداوند منان و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و پیشگیرانه از شیوع بیماری کرونا، سلامت و محفوظ باشید.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز قرچک-ورامین