1399/11/20 دوشنبه
برگزاری آزمون فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور سال ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز قرچک - ورامین، آزمون فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور در تاریخ جمعه ۱۷ بهمن ماه جاری در این مرکز دانشگاهی برگزار گردید.

برگزاری آزمون فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور سال ۱۳۹۹

در این دوره آزمون که توسط مجموعه عوامل اجرایی دانشگاه پیام نور مرکز ورامین و با همکاری نیروی انتظامی و مجموعه حراست اداره آموزش و پرورش شهرستان قرچک و با نظارت مستقیم دکتر راهداری ریاست دانشگاه برگزار گردید، تعداد ۵۴۹ داوطلب مرد و زن شرکت نمودند.
     دانشگاه پیام نور مرکز قرچک-ورامین به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی جنوب شرق استان تهران که دارای ۹ رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد است ، حجم بالایی از تقاضای تحصیلات تکمیلی این منطقه را پاسخگو می باشد و با توجه به کیفیت آموزش و نیز آزمون های متمرکز این دانشگاه و شهریه متناسب نسبت به دیگر دانشگاه های شهریه محور، در حال حاضر بعنوان یکی از مراکز تحصیلی دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد منطقه مطرح میباشد و برنامه ریزی ها جهت افزایش ظرفیت در این بخش از سوی مسئولین دانشگاه در حال انجام می باشد.

لازم بذکر است با توجه به شرایط موجود در سطح جامعه در خصوص لزوم رعایت دستورالعمل های بهداشتی جهت مقابله با بیماری کرونا، هماهنگی های لازم جهت استقرار تیم های ویژه پزشکی و بهداشتی با اداره بهداشت و درمان شهرستان جهت استقرار در حوزه های آزمون از روزهای قبل انجام و در روز برگزاری آزمون فراگیر، تیم های مذکور در دانشگاه مستقر و بر ورود داوطلبین به حوزه های آزمون، عملیات تب سنجی و رعایت دستورالعمل های بهداشتی نظارت نمودند.