1399/9/10 دوشنبه
موفقیتی دیگر برای دانشگاه پیام نور استان تهران
کسب رتبه سوم جشنواره سراسری راهیان نور، یاوران نور توسط دانشگاه پیام نور استان تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛ مراسم اختتامیه جشنواره راهیان نور، یاوران نور (بسیج سلامت) با هدف تقدیر از فعالیت ها و خدمات جهادی و انسان دوستانه دانشجویان بسیجی دانشگاه های پیام نور سراسر کشور به میزبانی دانشگاه پیام نور استان خوزستان به صورت مجازی برگزار شد.

بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور استان تهران رتبه سوم جشنواره راهیان نور، یاوران نور (بسیج سلامت) را به خود اختصاص داد.

در این جشنواره دانشگاه های پیام نور ۲۵ استان کشور شرکت نمودند، با بررسی فعالیت های دریافتی، بسیج دانشجویی 10 استان برتر معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند که بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور استان تهران با کسب رتبه سوم در بین 10 استان برتر کشور قرار گرفت.

گفتنی است؛ با توجه به شرایط ناشی از شیوع کرونا در کشور و لغو اردوهای راهیان نور، این جشنواره در اوایل سال جاری آغاز به کار کرد. این جشنواره در بخش های مختلف، فعالیت بسیج دانشجویی دانشگاه های پیام نور سراسر کشور را در راستای مبارزه با ویروس کرونا و کارهای انجام شده در این خصوص مانند تولید و توزیع مواد بهداشتی و مایحتاج عمومی مورد ارزیابی قرار داد.