1399/9/2 یکشنبه
مدیر روابط عمومی دانشگاه پیام نور، بازرس شورای هماهنگی روابط عمومی شهرستان شد
مسئول روابط عمومی دانشگاه پیام نور قرچک - ورامین به عنوان بازرس شورای هماهنگی روابط عمومی ادارات و نهادهای شهرستان قرچک انتخاب شد

مسئول روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز قرچک - ورامین به عنوان بازرس شورای هماهنگی روابط عمومی ادارات و نهادهای شهرستان قرچک انتخاب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام‌نور استان تهران: انتخابات هیئت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های قرچک با حضور خدایی‌راد معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری و مسئولان روابط عمومی‌های ادارات این شهرستان برگزار شد.

در این دوره از انتخابات با رای اعضا، سعید حسن زاده مسئول روابط عمومی جهاد کشاورزی، توحید عظیمی مسئول روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران، مهدی رضازاده مسئول روابط عمومی شهرداری، اکبر بهمن زاده مسئول روابط عمومی اداره برق و پژمان منصوری مسئول روابط عمومی اداره ورزش و جوانان بعنوان اعضای اصلی و رعنا رفعت مسئول روابط عمومی نظام پزشکی و حمیدرضا رحیمی مسئول روابط عمومی اداره امور مالیاتی بعنوان اعضای علی‌البدل هیئت رئیسه انتخاب شدند.

همچنین صادق شیرکوند مسئول روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز قرچک - ورامین بعنوان ‌بازرس و مهدی سلگی مسئول روابط عمومی شورای اسلامی شهر بعنوان خزانه دار شورای هماهنگی روابط عمومی ادارات و نهادهای شهرستان قرچک انتخاب شدند.