1399/6/12 چهارشنبه
شیوه برگزاری کلاس های نیمسال اول 1400-1399 دانشگاه پیام نور استان تهران
کلاس های آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 دانشگاه پیام نور استان تهران به صورت الکترونیکی برگزار می شود

شیوه برگزاری کلاس های نیمسال اول 1400-1399 دانشگاه پیام نور استان تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛ در نیمسال اول سال تحصیلی 1400-139 کلیه کلاس‌های دانشگاه پیام نور استان تهران به صورت غیرحضوری ، الکترونیکی و فقط در بستر سامانه آموزش الکترونیک استان تهران به نشانی http://lms.tpnu.ac.ir برگزاری می‌شود.

دانشجویان عزیز توجه داشته باشند که جهت ورود به سامانه آموزش الکترونیک کد کاربری، شماره دانشجویی و رمز ورود، کد ملی بدون صفرهای ابتدایی و برای دانشجویان غیر ایرانی کدکاربری و رمز ورود هر دو شماره دانشجویی در نظر گرفته شده است. همچنین نرم افزارهای مورد نیاز ورود به کلاس های الکترونیکی در صفحه اول سامانه قرار دارد.

انتخاب واحد از 10 شهریورماه شروع شده است، اما مهلت انتخاب واحد دانشجویان بر اساس سال ورود به دانشگاه متفاوت است.

دروس نظری و بخش نظری دروس نظری- عملی کلیه مقاطع تحصیلی در نیمسال جاری صرفاً به صورت الکترونیکی ارائه می شود.

با توجه به اینکه ارائه دروس دانشجویان توسط مراکز تهران جنوب، تهران شمال، تهران غرب، تهران شرق، ورامین، ری و شهریار و همچنین مرکز جدیدی با عنوان (منطقه یک) انجام شده است، دانشجویان استان تهران می توانند دروس خود را در سطح منطقه یک (استان های تهران، البرز، قم و سمنان) و استان تهران بر اساس سرفصل دروس خود انتخاب واحد نمایند.

کلیه دروس عمومی معارفی فقط توسط مرکز تهران جنوب و کلیه دروس عمومی غیر معارفی فقط توسط واحد شهریار ارائه می‌شود.
دروس پایان‌نامه مقطع کارشناسی ارشد و دروس و رساله مقطع دکتری تخصصی توسط مرکز محل تحصیل دانشجو ارائه می ‌شود.
نحوه برگزاری دروس تماما عملی متعاقبا اعلام خواهد شد.