برگزیده ها
تسهیل ارتباط دانشجو با کارشناسان/ ارتقاء رضایت دانشجویان

سامانه ثبت درخواست دانشگاه پیام نور استان تهران

تسهیل ارتباط دانشجو با کارشناسان/ ارتقاء رضایت دانشجویان
راه اندازی سامانه ثبت درخواست موجب تسهیل ارتباط مستقیم دانشجویان با کارشناسان مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان تهران شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛ سامانه ثبت درخواست با هدف تسهیل در روند ارتباط دانشجو با کارشناسان و طرح مستقیم مشکلات و مسائل آموزشی و ارتقاء رضایت دانشجویان راه اندازی شده است.

دانشجویان گرامی دانشگاه پیام نور استان تهران می توانند با مراجعه به نشانی http://srm.tpnu.ac.ir  مشکلات آزمون های پایان ترم، سوالات و امور آموزشی خود را به طور مستقیم برای کارشناس مرکز یا واحد محل تحصیل ارسال نمایند، کارشناسان درخواست های دریافتی را در کوتاه ترین زمان بررسی نموده و پاسخ آن را ارسال می نمایند.

گفتنی است این سامانه توسط معاونت آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اجتماعی استان راه‌اندازی شده است تا دانشجویان به صورت غیرحضوری امور آموزشی خود را طرح و پیگیری نمایند. پیام های ارسالی به این سامانه هر روزه رصد می شود، از جمله موارد مهم این ایام امور آزمون های پایان ترم است که دانشجویان می توانند کلیه موارد مربوط به آن را از طریق این سامانه ثبت و پیگیری نمایند.