فارغ التحصیلان
جهت ورود به سایت فارغ التحصیلان کلیک کنید

.

اداره فارغ التحصیلان دانشگاه پیام نور مرکز ورامین

جهت رویت اسامی گواهی های موقت صادره (اینجا کلیک کنید)
(جهت تحویل مدرک همراه داشتن کارت پایان خدمت و کارت ملی الزامی می باشد)
              (زمان مراجعه شنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 الی 12)

جهت رویت اسامی دانشنامه های پایان تحصیلات (اینجا کلیک کنید) درصورت عدم صدور مدرک و نیاز به آن، به توضیحات زیر توجه فرمایید.

(جهت تحویل مدرک همراه داشتن اصل گواهی موقت و کارت ملی الزامی می باشد)
               (زمان مراجعه شنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 الی 12)

قابل توجه دانش آموختگانی که تاکنون مدرک دانشنامه پایان تحصیلات آنان صادر نگردیده است:چنانچه از زمان صدور ودریافت گواهی موقت مدت زیادی سپری و برحسب ضرورت( 1- خروج از کشور و لزوم ترجمه مدرک 2-قبولی در مقطع بالاتر و الزام به دریافت  دانشنامه) نیاز مبرم به دریافت دانشنامه خود دارید می توانید با مراجعه به سایت گلستان(reg.pnu.ac.ir) و ورود به منوی پیشخوان خدمت نسبت به درخواست فوری صدور دانشنامه خود اقدام نمایید. ودرآخر حتما گزینه تایید و ارسال نهایی را اعمال نمایید ( در صورت فراموشی رمز عبور از کارشناس رشته اخذ شود)بدیهی است پس از صدور مدرک در قسمت "اطلاعات جامع" سیستم گلستان وضعیت تحصیلی دانش آموخته از "فارغ التحصیل موقت" به "فارغ التحصیل قطعی" تبدیل وضعیت پیدا کرده و در صورت آماده بودن در قسمت رویت اسامی دانشنامه ها( لینک بالای همین صفحه) اسامی قرار داده خواهد شد.شایان ذکر است در صورت قبولی در مقطع بالاتر و یا خروج از کشور حتما می بایست مستندات آن در پیوست درخواست شما ضمیه گردد.
( جهت راهنمایی کلیک کنید )

نکته مهم : جهت دریافت مدرک حضور شخص دانشجو الزامی می باشد در صورت داشتن وکالتنامه محضری می بایست قبل از تحویل به دانشگاه وکالتنامه محضری به تایید دفتر حقوقی دانشگاه پیام نور استان تهران و یا سازمان مرکزی دانشگاه رسانده شود.

قابل توجه دانشجویان جهت تکمیل پرونده فارغ التحصیلی:
مدارک لازم جهت تکمیل پرونده فارغ التحصیلی:کاردانی - کارشناسی و کارشناسی ارشد(
اینجا کلیک کنید)

جهت دریافت فرم استشهاد محلی ( اینجا کلیک کنید) - ویژه دانش آموختگانی که اصل گواهی موقت آنان مفقود گردیده است و دانشنامه آنان آماده تحویل می باشد