ارتباط با صنعت
1398/5/20 یکشنبه
تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه پیام نور و شرکت خدماتی شهرک صنعتی سالاریه ورامین

تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه پیام نور و شرکت خدماتی شهرک صنعتی سالاریه ورامین

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز قرچک – ورامین در راستای ارتباط موثر و تعامل سازنده دانشگاه پیام نور و مراکز صنعتی، تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه پیام نور مرکز قرچک-ورامین و شرکت خدماتی شهرک صنعتی سالاریه ورامین منعقد گردید.

با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت نقش دانشگاه در تحقق اقتصاد مقاومتی و رونق تولید در کشور و نیز استفاده بخش صنعت از توان علمی اساتید دانشگاه و اشتغال دانش آموختگان در بخشهای صنعتی مرتبط با رشته تحصیلی ، دکتر راهداری رییس دانشگاه پیام نور مرکز قرچک-ورامین و مهندس غلامحسین هاشمیه مدیرعامل شرکت خدماتی شهرک صنعتی سالاریه ورامین تفاهمنامه همکاری امضا نمودند.

استفاده از توانایی های علمی، پژوهشی، آموزشی،تحقیقاتی و فناوری دانشگاه و انجام پژوهش های بنیادی، کاربردی، توسعه ای و راهبردی در قالب طرح های پژوهشی و پایان نامه ها توسط دانشگاه و حل مسائل مطرح شده توسط مسئولین شهرک صنعتی از اهداف مهم و مورد نظر این تفاهمنامه می باشد.