1398/8/22 چهارشنبه
مهلت تغییر محل آزمون از 20 آبان تا 11 آذر
اعلام زمان و نحوه « انتخاب محل آزمون » در امتحانات نیمسال اول 99-1398 دانشگاه پیام نور

قابل توجه دانشجویان محترم مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد:

از 20 آبان تا 11 آذرماه 98 می توانید نسبت به انتخاب (تغییر) محل آزمون خود مطابق با ظرفیت اعلامی در مراکز از مسیر زیر در سیستم جامع گلستان اقدام نمایید:

دانشجو ==> درخواست ها ==> انتخاب محل آزمون

توجه 1: اگر دانشجویی قصد تغییر محل آزمون خود را ندارد و می خواهد در همان مرکز محل تحصیل امتحان دهد، نیازی به انجام این عملیات ندارد.

توجه 2: دانشجویان بدهکار پس از 24 ساعت از زمان پرداخت شهریه قادر به انتخاب محل آزمون خود می باشند.

توجه 3: در مراكز تهران جنوب، تهران شمال، تهران غرب و تهران شرق، دانشجو صرفا مجاز به انتخاب يكي از اين مراكز مطابق با رشته اجرايي در هر يك از اين مراكز مي باشد.

توجه 4: دانشجويان برون مرزي مجاز به انتخاب محل آزمون نمی باشند.

توجه 5: در نظر داشته باشید که برای تغییر محل آزمون دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، نیازی به مراجعه‌ی حضوری نیست و ثبت درخواست در سامانه‌ی گلستان کافی است. برای اطمینان، پس از انجام عملیات انتخاب محل آزمون، از طریق مسیر زیر، کارت ورود به جلسه امتحان خود (گزارش 428) را مشاهده نمایید:

منوی آموزش ==> گزارش های آموزش ==> دانشجو ==> اطلاعات ثبت نام و امتحان ==> 428- برنامه امتحان پایان ترم دانشجو

پس از باز شدن گزارش، گزینه مرکز/واحد امتحان ثبت شده در این گزارش را بررسی نمایید. البته لازم به ذکر است که این گزارش فعلا (تا 23 آذرماه) تاریخ و جزئیات امتحانات را به شما نمایش نمی دهد.