برنامه ریزی و آموزش مجازی
1399/3/10 شنبه
پرسش‌های متداول دستورالعمل اجرائی ارزشیابی های پایان نیمسال دوم 99-98 دانشگاه پیام نور
با توجه به بخشنامه ابلاغی از سوی مرکز آزمون دانشگاه، کلیه امتحانات پایان نیمسال دوم 99-98 به صورت غیر متمرکز و غیرحضوری (الکترونیکی) برگزار می شود. جهت رفع ابهام برخی نکات تکمیلی درباره این بخشنامه توضیح داده می شود.

1- آیا عدم حضور دانشجو در جلسه ارزشیابی پایان‌ترم در بازه زمانی برنامه امتحانات كه با هماهنگي با استاد در مورد نحوه آن، اقدام شده است، منجر به ثبت غيبت خواهد شد؟
بله، فقط در صورتیکه مدرس قبل از تاریخ اعلام شده، نسبت به ارزیابی اقدام کرده باشد، نیازی به حضور نیست.
2- آیا تمامی امتحانات در این نیمسال به صورت ارزشیابی غیرمتمرکز و غیرحضوری توسط اساتید صورت می گیرد؟ بله. با هر روشي كه استاد، مركز يا استان تعريف مي نمايد.
3- آخرین مهلت اعلام شیوه ارزیابی توسط اساتید به مرکز/واحد، چه زمانی است؟
حداکثر تا تاریخ 99/3/1
4- تکلیف دانشجویانی که امکان استفاده از ابزارهای ارتباطی مورد نیاز جهت ارزیابی را ندارند، چیست؟
این دسته از دانشجویان می بایست، حداکثر تا تاریخ 99/3/11 موضوع را به مرکز/ واحد محل تحصیل خود اعلام کنند.
5- آیا سوابق و مستندات ارزشیابی نمرات، بایستي نزد اساتید باقی بماند؟
بله، لازم است تمامی مستندات نزد مدرسین محفوظ بماند تا در صورت نیاز به اعتراض دانشجو رسيدگي شده و به مرکز/واحد ارائه گردد.
مستندات می تواند شامل فایل تحقیق، پروژه یا ازمون باشد.
6- اطلاع رسانی به دانشجویان و اساتید در خصوص ارزشیابی و شیوه های آن، توسط مراکز/واحدها انجام می پذیرد؟
بله، تمامی مراکز/ واحدها موظفند با استفاده از تمامی شیوه های در دسترس اطلاع رسانی، اساتید و دانشجویان را مطلع سازند.
7- در صورت عدم تسویه شهریه، آیا امکان حضور در ارزشیابی و ثبت نمره برای دانشجو وجود دارد؟
خیر. دانشجو موظف به تسویه حساب کامل شهریه خویش می باشد.
8- وظايف راهبری و نظارت بر نحوه ارزشیابی ها بر عهده کدام مرجع است؟
ستاد امتحانات در هر استان و مرکز/ واحد.
9- مهلت زمان تعریف مدرس برای دروس با عنوان اساتید گروه آموزشی و دروس خودخوان توسط هر مرکز / واحد تا چه زمانی است؟
حداکثر تا 99/3/1، و پس از این تاریخ نحوه برگزاری ارزشیابی ها در پرتال مراکز و واحدها اعلام می شود.
10- آخرین مهلت ثبت نمره ارزشیابی حداکثر تا چه زمانی است؟
حداکتر تا 99/4/21
١١- در مورد "تغيير محل آزمون" تغييري در سیستم‌گلستان بزودی اعمال خواهد شد؟
بله در ساختار "تغيير محل آزمون" تغييري ايجاد شده  و دانشجویانی که محل آزمون خود را شهری غیر از محل تحصیل خود انتخاب کرده اند، تا 12 خرداد فرصت دارند با مراجعه به سیستم گلستان این درخواست را حذف نمایند.
١٢- آيا اساتيد ميتوانند با هر نوع تستي يا تشريحي آزمون را برگزار كنند؟
توصيه مي‌شود اساتيد، آزمون ها را به همان نوعي كه در زمان انتخاب واحد به دانشجو ابلاغ شده برگزار كنند. اما تعیین نحوه برگزاری به اساتید واگذار شده است.
۱۳- آزمون درس حفظ جز سی قران کریم به چه صورت می باشد؟
همانند ساير دروس، توسط مراکز برگزار می گردد. ازاین رو باید برای این درس نیز استاد تعریف گردد. این درس فاقد نمره میانترم می‌باشد.
۱۴- ارزشیابی دروس خودخوان به چه صورت است؟
با توجه به بند ۱۰ بخشنامه ارسالی، برای دروس خودخوان  در سیستم گلستان استاد تعریف می‌شود که ارزشیابی پایان ترم این دروس توسط ایشان انجام می‌شود. دروس خودخوان همچون سالهای گذشته فاقد نمره میان ترم می‌باشند.
١٥- آزمون دروس ریزشی نیز مطابق دروس ترم و به همان صورت اعلام شده توسط اساتید در همین ترم برگزار میگردد؟
مطابق بند ۱۲ بخشنامه ارسالی برای دروس فوق نیز ، ثبت نمره توسط استاد و ارزیابی دانشجویان الزامی است.
۱۶- آزمون دروس الکترونیکی (دروسی که ابتدای ترم به صورت الکترونیکی ارائه شده‌اند) با توجه به تعریف شدن استاد در سامانه، توسط استاد مربوطه اخذ می گردد؟
مرکز آموزش های آزاد الکترونیکی با عنایت به مهیا بودن سامانه آزمون lms مانند سایر مراکز نسبت به نوع ارزشیابی اساتید و اطلاع رسانی به دانشجویان اقدام می‌نماید.