1399/1/25 دوشنبه
تغییر محل آزمون پایان ترم دانشگاه پیام نور از 99/02/07

زمان تغییر محل آزمون پایان ترم دانشگاه پیام نور
تغییر محل آزمون پایان ترم دانشگاه پیام نور از 99/02/07

به اطلاع دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه پیام نور می رساند بازه زمانی تغییر محل آزمون پایان ترم از  99/02/07 لغایت  99/02/24  می باشد.

توضیحات:

1. دانشجویان کلیه مقاطع باید از طریق سامانه گلستان در تاریخ های اعلام شده نسبت به تغییر محل آزمون اقدام نمایند.
  2. دانشجویان در نظر داشته باشند که قبل از تاریخ اعلامی شهریه ترم باید تسویه شود تا امکان تغییر محل آزمون و  پس از آن دریافت کارت آزمون فعال شود.
  3. در خصوص دانشجویان ایرانی که متقاضی تغییرمحل آزمون به یکی از مراکز خارج از کشور می‌باشند،توجه به  نکات ذیل ضروری است:
  • الزامی است دانشجویان فوق درخواست خود را حداکثر تا تاریخ 99/02/18 برای مرکز/واحد خود ارسال نمایند و یا  به شماره 021-22455106 فکس نمایند.
  • ذکر مشاخصات زیر الزامی است.
  • نام و نام خانوادگی
  • شماره دانشجویی
  • رشته
  • مقطع
  •  شماره تماس دانشجو (برای اطلاع از رد یا قبول درخواست الزامی است.)
  • امکان تغییرمحل آزمون فقط در یکی از کشورهای ذیل مقدور بوده، لذا از ارسال درخواست‌ تغییرمحل آزمون برای سایر کشورها خودداری نمایید:

مرکز

مرکز

کویت

اربیل  -   عراق

باکو  -   آذربایجان

ایروان -  ارمنستان

دبی -   امارات

تفلیس  -   گرجستان

کوالالامپور  -   مالزی

نخجوان  -   آذربایجان

دوشنبه  -   تاجیکستان