1399/1/25 دوشنبه
مشارکت دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز ورامین در قالب گروه‌های جهادی تولید و توزیع اقلام بهداشتی
دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز ورامین در قالب گروه‌های جهادی اقدام به تولید و توزیع اقلام بهداشتی مبارزه با بیماری کرونا نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز ورامین، در راستای تلاش و کوشش همگانی در جهت مبارزه با بیماری کرونا و نیز کمک رسانی به مردم شریف و شهیدپرور شهرستان های قرچک و ورامین در خصوص تهیه و توزیع اقلام بهداشتی، تعدادی از دانشجویان فعال کانون های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور مرکز ورامین بخصوص دانشجویان رشته شیمی با همت جمعی نسبت به تولید و توزیع اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم بویژه ماسک و مواد ضدعفونی کننده اقدام نمودند.

با توجه به کمبود برخی کالاهای بهداشتی مورد نیاز مردم در راستای مبارزه با کرونا تعدادی از دانشجویان عضو کانون های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور مرکز قرچک – ورامین به جهت کمک به هموطنان نیازمند در قالب گروه های جهادی، به صورت خودجوش و با کمک خیرین شهرستان های قرچک و ورامین، نسبت به تهیه ماسک و مواد ضدعفونی کننده و توزیع این محصولات در میان خانواده های کم بضاعت و بخصوص در مناطق روستایی اقدام نمودند.

یکی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه پیام نور مرکز ورامین با کمک تعدادی از دانشجویان، کارگاه خیاطی خود را با تمامی ظرفیت تولید، در خدمت دوخت لباس های کاور بهداشتی جهت استفاده در بیمارستان ها و درمانگاه های منطقه قرار داده است. در این کارگاه روزانه بیش از 500 لباس کاور بهداشتی تولید و در اختیار مراکز درمانی قرار می گیرد.

دانش آموختگان گروه شیمی دانشگاه پیام نور به همراه اساتید مدعو و متصدی آزمایشگاه مرکز نیز نقش قابل تقدیری را در تولید و توزیع مواد ضدعفونی کننده ایفا نموده‌اند. از تلاش ها و ایثار این عزیزان قدردانی نموده و امید است مجاهدت همگانی در جهت تحقق شعار ملی شکست بیماری کرونا تحقق یابد.

امیدوراریم با لطف پروردگار به زودی زود این بیماری از کل دنیا بر طرف شود و همچنین برای افرادی که دچار این بیماری شدند آرزوی سلامتی داریم.